Om os

Bemanding til

Bygningsinstallation

Nybyggeri

Renovering

Vores historie strækker sig tilbage til 2012. Her blev det norske firma Lucas Bemanning stiftet. Tre år senere, i 2015, blev det danskejet firma, Lucas Bemanding, grundlagt.

Steffan Lucas er direktør for Lucas Bemanding. Alle vores ansatte sætter pålidelighed, loyalitet og professionalisme i højsædet. Et godt slutprodukt for dig er vores målsætning. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Du skal altid kunne føle dig i trygge rammer, når du har henvendt dig til os.

Ingen opgaver er for store eller små

Ingen opgaver er hverken for store eller for små for os. Så hvad enten du skal have hjælp med sikring, byggestrøm, reparation af udstyr eller noget helt andet, så står vi klar til at hjælpe med at finde den helt rigtige medarbejder til dig. Vi holder os altid opdateret med den nyeste viden inden for vores felt. Sammen med vores mangeårige erfaring gør det os også i stand til at kunne assistere med at skabe de helt rigtige forbindelser.

Vores virksomhed har gennem de seneste år hjulpet mange virksomheder og elektrikere. Dog har vi stadig et mål om at få en endnu stærkere position på markedet. Af den grund ønsker vi i fremtiden at kunne skabe endnu flere forbindelser mellem elektrikere og virksomheder. Dette er en økonomisk og menneskelig gevinst for både virksomhederne og for elektrikerne. Vi vil altid stå klar til at hjælpe vores kunder – også i travle perioder.

Kontakt os

Har du nogen spørgsmål til os? Ønsker du at blive ansat i en virksomhed? Eller mangler din virksomhed en elektriker? Så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 61 67 38 30 eller sende os en mail til info@lucas-bemanding.dk.
Du må også meget gerne komme ud til os på adressen Rugårdsvej 200, Odense NV.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Lucas bemanding ApS

“Lucas Bemanding hjælper dig med bemanding af håndværkertjenester i Danmark.”

Følg os på facebook

Sophus Bauditz Vej 3, 5210 Odense NV

61 67 38 30

info@lucas-bemanding.dk

CVR 43819569