Renovering & nybyggeri

Store renoveringsprojekter er et typisk eksempel på en af de situationer, hvor virksomheder ofte efterspørger ekstra mandskab i en periode. Hvis virksomheden ovenikøbet er ramt sygdom eller barsel, kan et sådant projekt være ekstra uoverkommeligt. Men der er hjælp at hente. Lucas Bemanding vil hellere end gerne hjælpe med at finde en ny medarbejder til dig i en sådan situation.

Vi hjælper virksomheder

I stedet for permanent at hyre en ny medarbejder har mange virksomheder fordel ved at leje en ny elektriker, mens et stort projekt står på. Det kan være i en sådan situation, at du som ledig elektriker har mulighed for at få foden ind på arbejdsmarkedet. Vi ved hos Lucas Bemanding, hvilken type elektriker der vil egne sig bedst til at udføre lige præcis det renoveringsarbejde, som du efterspørger.

Hos Lucas Bemanding har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder i sådanne tilfælde. Samtidig er vi også meget professionelle. Derfor forstår vi, hvilke type elektriker du har behov for i din konkrete situation. Igennem årene har vi været i kontakt med rigtig mange forskellige elektrikere. Derfor ved vi, hvad vi skal kigge efter, når vi skal finde den elektriker med de helt rigtige kompetencer.

  Vi hjælper elektrikere

  Vi står også på medarbejdernes side. Derfor hjælper vi ikke kun virksomheder med at finde medarbejdere. Vi hjælper også ledige med at finde stillinger i virksomheder. Så hvis en virksomhed søger efter ekstra mandskab, der vil passe godt til dine evner, så hjælper vi dig meget gerne med at komme i kontakt med den pågældende virksomhed.

  For at vi bedst kan hjælpe dig med at finde en relevant stilling, er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke type stillinger du som elektriker ønsker at varetage. På den måde kan vi bedst hjælpe dig med at finde den helt rigtige stilling, når du tager kontakt til os.

  Lucas bemanding ApS

  “Lucas Bemanding hjælper dig med bemanding af håndværkertjenester i Danmark.”

  Følg os på facebook

  Sophus Bauditz Vej 3, 5210 Odense NV

  61 67 38 30

  info@lucas-bemanding.dk

  CVR 43819569