Vores værdier

Vores hverdag hos Lucas Bemanding er præget af tre kerneværdier. Dette er kerneværdier, som alle vores medarbejdere gør en dyd ud af at leve op til. Kerneværdierne er:

● At være pålidelige
● At være loyale
● At være professionelle

Pålidelig

For det første er vi pålidelige hos Lucas Bemanding. Lige meget om du er arbejdsgiver eller elektriker, kan du altid regne med, at vi gør, alt hvad vi kan for at skabe de helt rigtige forbindelser. Derfor sætter vi også en ære i at lære både virksomheder og elektrikere godt at kende. På den måde ved vi, hvad vi præcis skal kigge efter for at skabe disse forbindelser.

  Loyale

  Samtidig er vi også loyale og meget engageret i vores arbejde. Vi bestræber os hele tiden på at få al den information, der er nødvendig for at kunne matche elektrikere og virksomheder. Vi anser det som en hovedopgave for os at kunne levere den fulde og optimale støtte for både arbejdsgivere og elektrikere. En tilfreds elektriker og en tilfreds arbejdsgiver er vores ultimative målsætning.

  Professionelle

  Sidst, men ikke mindst er vi meget professionelle. Vi har arbejdet inden for faget i rigtig mange år. Af den grund har vi mødt rigtig mange forskellige elektrikere og arbejdsgivere. Vores medarbejdere har derfor opbygget en masse erfaring til at kunne se, hvor der kan etableres en god og brugbar kontakt.

  Hos os forstår vi, hvor vigtigt det er for arbejdsglæden at kunne bidrage med lige netop det, man som elektriker har en spidskompetence indenfor. Ligesådan forstår vi også, hvor vigtigt det er for en virksomhed at få en medarbejder, der kan bidrage med lige præcis det, som man efterspørger.

  Kort fortalt sætter vi altså en ære i at leve op til vores tre kerneværdier, lige meget hvilken opgave vi har ansvaret for. Det gør vi, så du aldrig skal være i tvivl om, at 3 kvaliteten af vores arbejde er i orden. Så hvad enten du er arbejdsgiver eller elektriker, giver vi dig den bedste service.

   Lucas bemanding ApS

   “Lucas Bemanding hjælper dig med bemanding af håndværkertjenester i Danmark.”

   Følg os på facebook

   Sophus Bauditz Vej 3, 5210 Odense NV

   61 67 38 30

   info@lucas-bemanding.dk

   CVR 43819569