Kontakt Lucas Bemanding

Vil du have mere information om os? Vil du have en elektriker ud til din virksomhed? Eller har du bare et spørgsmål, som du gerne vil have svar på?

Lige meget hvad, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Hos Lucas Bemanding er tilfredse kunder vores mission, og vi står altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt Info

Vi holder til på adressen

Lucas Bemanding ApS
Sophus Bauditz Vej 3, 5210 Odense NV
Her er du også mere end velkommen til at kigge forbi.

Vi står til rådighed på

Du kan også sende os en mail på

Hvad kan vi hjælpe dig med?

10 + 2 =

Hvorfor ikke bare hyre en til fuldtid selv?

I stedet for permanent at hyre en ny medarbejder har mange virksomheder fordel ved at leje en ny elektriker, mens et stort projekt står på. Det kan være i en sådan situation, at du som ledig elektriker har mulighed for at få foden ind på arbejdsmarkedet. Vi ved hos Lucas Bemanding, hvilken type elektriker der vil egne sig bedst til at udføre lige præcis det renoveringsarbejde, som du efterspørger.

Hos Lucas Bemanding har vi stor erfaring med at hjælpe virksomheder i sådanne tilfælde. Samtidig er vi også meget professionelle. Derfor forstår vi, hvilke type elektriker du har behov for i din konkrete situation. Igennem årene har vi været i kontakt med rigtig mange forskellige elektrikere. Derfor ved vi, hvad vi skal kigge efter, når vi skal finde den elektriker med de helt rigtige kompetencer.

Min medarbejder er blevet sygemeldt. Kan i hjælpe med det?

Længerevarende sygdom kan opstå hurtigt og uforudset. I sådan en situation kan man have brug for at finde ekstra mandskab i en fart. Hos Lucas Bemanding har vi meget erfaring med hurtigt og effektivt at finde præcis den helt rigtige arbejdskraft. Derfor kan du trygt overlade denne opgave til os.

Det er meget naturligt, at de ansatte i en virksomhed kan blive følelsesmæssigt berørte, hvis en medarbejder bliver alvorligt syg. I et sådant tilfælde kan det føles ekstra uoverskueligt selv at skulle bruge tid og kræfter på at finde en ny medarbejder. I præcis sådan en situation kan det være til stor hjælp at få et vikarbureau som Lucas Bemanding til at hjælpe med at finde en ny medarbejder.

Hvad får jeg ud af det, som elektriker?

Vi står også på medarbejdernes side. Derfor hjælper vi ikke kun virksomheder med at finde medarbejdere. Vi hjælper også ledige med at finde stillinger i virksomheder. Så hvis en virksomhed søger efter ekstra mandskab, der vil passe godt til dine evner, så hjælper vi dig meget gerne med at komme i kontakt med den pågældende virksomhed.

For at vi bedst kan hjælpe dig med at finde en relevant stilling, er det vigtigt, at du gør op med dig selv, hvilke type stillinger du som elektriker ønsker at varetage. På den måde kan vi bedst hjælpe dig med at finde den helt rigtige stilling, når du tager kontakt til os.

Lucas bemanding ApS

“Lucas Bemanding hjælper dig med bemanding af håndværkertjenester i Danmark.”

Følg os på facebook

Sophus Bauditz Vej 3, 5210 Odense NV

61 67 38 30

info@lucas-bemanding.dk

CVR 43819569