Sygdom & barsel

Situationer hvor virksomheder ofte efterspørger ekstra arbejdskraft, er ved f.eks. længerevarende sygdom eller ved barsel. I disse tilfælde kan det være en stor fordel at få et vikarbureau som Lucas Bemanding til at hjælpe med at finde den mest kompetente, nye medarbejder. Således vil du få frigivet mere tid til andre opgaver.

Sygdom

Længerevarende sygdom kan opstå hurtigt og uforudset. I sådan en situation kan man have brug for at finde ekstra mandskab i en fart. Hos Lucas Bemanding har vi meget erfaring med hurtigt og effektivt at finde præcis den helt rigtige arbejdskraft. Derfor kan du trygt overlade denne opgave til os.

Det er meget naturligt, at de ansatte i en virksomhed kan blive følelsesmæssigt berørte, hvis en medarbejder bliver alvorligt syg. I et sådant tilfælde kan det føles ekstra uoverskueligt selv at skulle bruge tid og kræfter på at finde en ny medarbejder. I præcis sådan en situation kan det være til stor hjælp at få et vikarbureau som Lucas Bemanding til at hjælpe med at finde en ny medarbejder.

  Barsel

  Har din virksomhed mange medarbejdere i slutningen af 20’erne eller starten af 30’erne, er der sandsynlighed for, at nogle af dem får børn og går på barsel. Det kan være tidskrævende flere gange selv at skulle ud at søge efter midlertidig arbejdskraft. Dog er der som sagt ingen opgaver, der er for store eller for små for Lucas Bemanding. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde kvalificeret arbejdskraft i tilfælde af barsel. Således vil du igen kunne bruge mere tid på at drive din virksomhed.

  Mulighederne kan virke små for at komme ind på arbejdsmarkedet. Men som elektriker skal du vide, at de ovennævnte situationer kan opstå i enhver virksomhed. Således vil der altid kunne opstå en mulighed for, at du kan finde en stilling. Så håbet lever altid.

  Lucas bemanding ApS

  “Lucas Bemanding hjælper dig med bemanding af håndværkertjenester i Danmark.”

  Følg os på facebook

  Sophus Bauditz Vej 3, 5210 Odense NV

  61 67 38 30

  info@lucas-bemanding.dk

  CVR 43819569